Πάρτυ και Event

You plan the party, we bring the fun

ΠΑΡΤΥ_ΚΑΙ_EVENT_3
ΠΑΡΤΥ_ΚΑΙ_EVENT_2
ΠΑΡΤΥ_ΚΑΙ_EVENT_4
ΠΑΡΤΥ_ΚΑΙ_EVENT_1

Διοργανώσετε το δικό σας Πάρτυ:

Επιλέξτε τον χώρο και εμπιστευθείτε την διασκέδαση σας σε έναν εξειδικευμένο Dj για παρτυ. Στο σπιτι ή οπουδήποτε αλλού επιλεξετε, μπορούμε να βρεθούμε κοντά σας και να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Συνδυάστε παράλληλα το κατάλληλο πακέτο εξοπλισμού που ταιριάζει στον χώρο και τις προσδοκίες σας και εξασφαλίστε μια επιτυχημένη βραδιά γεμάτη διασκέδαση και χορό!

Dancing through time:

Eπαγγελματίες djs ερχονταί να παίξουν όλες τις αγαπημένες σας μουσικές και χορευτικές επιτυχίες ανάλογα με το ύφος και το στύλ που εσείς θα επιλέξετε, (Disco - 80`s - 90`s - Latin - Rock'n'Roll - Rock - Pop - Dance - R'n'b) και βέβαια όλες τις αγαπημενες νέες και παλιές Ελληνικες επιτυχίες. Συνδυάζοντας παράλληλα την άριστη ποιότητα του ήχου μας, την ατμόσφαιρα των φωτορυθμικών και των special effects, το πάρτυ που διοργανώσατε θα μείνει σίγουρα αξέχαστο για πολύ καιρό σ` εσάς και τους φίλους σας.

Οι Παροχές μας:

Εφ όσον κριθεί απαραίτητο θα επισκεφθούμε τον χώρο σας βρίσκοντας την σωστή θέση για τον dj, τον ήχο και τα φωτορυθμικά. Επιλεξτε μεσα απο τα πακέτα Dj για πάρτυ που εχουμε δημιουργησει για εσας αυτο που σας ταιριαζει. Επίσης μπορείτε μονοι σας να εμπλουτίσετε την ατμόσφαιρα του party προσθέτοντας φωτορυθμικά και εφέ όπως: Lasers, Led ρομποτικά, μηχανες καπνου, και άλλα φωτορυθμικά που μπορείτε να δείτε εδω

Extra Παροχές:

Εκτός απο την μουσική μέσα απο ενα μεγάλο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών, μπορούμε να προτείνουμε για εσάς διάφορες ευχάριστες εκπλήξεις όπως: Επαγγελματίες χορευτές, μουσικούς και άλλα που μπορούν συμβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο για την επιτυχία του event που διοργανώνετε! Επίσης προτείνουμε Καραοκε πρόγραμμα όπου θα σας παρακινήσουμε να μπείτε στον ρόλο του τραγουδιστή μπροστά στο μικρόφωνο και να τραγουδήσετε Ελληνικά και Ξένα τραγούδια μέσα απο μια πλούσια γκάμα επιλεγμένων τραγουδιών. 

Είμαστε μια εταιρεία Ηχητικής κάλυψης και Dj που συνδυάζει την τέλεια σχέση ποιότητας και τιμής. Αν επιθυμείτε ένα απόλυτα επιτυχημένο πάρτυ με προσιτό κόστος, αναλογικά της ποιότητας των υπηρεσιών που ζητάτε, τότε βρίσκεστε στην σωστή σελίδα!

Για διαθεσιμότητα ημερομηνίας και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία τηλεφωνήστε στο 210 8105607 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

Videos Εκδηλώσεων

Video 0
Video 1