Πάρτυ και Event

DJ για Παρτυ, Professional Djs που απογειώνουν κάθε Event

Ένα αξέχαστο Πάρτυ:

Ηρθε η στιγμή που αποφασίσατε να διοργανώσετε το δικό σας Party! Επιλέξτε το χώρο και αφήστε τα υπόλοιπα στα έμπειρα χέρια μας. Σε Παρτυ στο σπιτι ή οπουδήποτε αλλού επιλεξετε, μπορούμε να βρεθούμε κοντά σας και να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Συνδυάστε μαζί με ενα Dj για παρτυ το κατάλληλο πακέτο εξοπλισμού που σας ταιριάζει και εξασφαλίσετε μια επιτυχημένη βραδιά γεμάτη διασκέδαση και χορό!

Party Djs:

Οι επαγγελματίες djs μας θα παίξουν όλες τις αγαπημένες σας μουσικές και χορευτικές επιτυχίες ανάλογα με το ύφος και το στύλ που εσείς θα επιλέξετε (Disco - 80`s - 90`s - Latin - Rock'n'Roll - Rock - Pop - Dance - R'n'b) και βέβαια όλες τις αγαπημενες νέες και παλιές Ελληνικες επιτυχίες. Σε συνδυασμό πάντα με την άριστη ποιότητα του ήχου μας και την ατμόσφαιρα των φωτορυθμικών μας το πάρτυ σας θα μείνει αξέχαστο σ` εσάς και τους φίλους σας.

Οι Παροχές μας:

Εφ όσον κριθεί απαραίτητο θα επισκεφθούμε τον χώρο σας βρίσκοντας την σωστή θέση για τον dj, τον ήχο και τα φωτορυθμικά. Επιλεξτε μεσα απο τα πακέτα Dj για πάρτυ που εχουμε δημιουργησει για εσας αυτο που σας ταιριαζει. Επίσης μπορείτε μονοι σας να εμπλουτίσετε την ατμόσφαιρα του party προσθέτοντας φωτορυθμικά και εφέ όπως: Lasers, Led ρομποτικά, μηχανες καπνου, και άλλα φωτορυθμικά που μπορείτε να δείτε εδω

Extra Παροχές:

Εκτός απο την μουσική μέσα απο ενα μεγάλο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών, μπορούμε να προτείνουμε για εσάς διάφορες ευχάριστες εκπλήξεις όπως: Επαγγελματίες χορευτές, μουσικούς και άλλα που μπορούν συμβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο για την επιτυχία του event που διοργανώνετε! Επίσης προτείνουμε Καραοκε πρόγραμμα όπου θα σας παρακινήσουμε να μπείτε στον ρόλο του τραγουδιστή μπροστά στο μικρόφωνο και να τραγουδήσετε Ελληνικά και Ξένα τραγούδια μέσα απο μια πλούσια γκάμα επιλεγμένων τραγουδιών. 

Είμαστε μια εταιρεία Ηχητικής κάλυψης και Dj που συνδυάζει την τέλεια σχέση ποιότητας και τιμής. Αν επιθυμείτε ένα απόλυτα επιτυχημένο πάρτυ με προσιτό κόστος, αναλογικά της ποιότητας των υπηρεσιών που ζητάτε, τότε βρίσκεστε στην σωστή σελίδα!

Για διαθεσιμότητα ημερομηνίας και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία τηλεφωνήστε στο 210 8105607 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας
JAS-Productions-Wedding-DJ-Santa-Barbara-8
800-default
party-se-spiti-1
party-booth-kifisia

Videos Εκδηλώσεων

Video 0
Video 1