Η Εταιρεία

H Εταιρεία μας

Επιτρέψτε μας τώρα να συστηθούμε...

Έιμαστε μια δυναμική εταιρεία με Dj που ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ στο κομμάτι της επαγγελματικής ηχητικής, μουσικής και φωτιστικής κάλυψης κάθε είδους Εταιρικής ή Κοινωνικής εκδήλωσης.
(Dj για Δεξιώσεις- Dj για Γάμους - Dj για Party - Dj για Cocktails - Dj για Παιδικά πάρτυ, Dj για Βάπτιση, Υπηρεσίες Ηχοληψίας για Συνέδρια, Θεατρικές Παραστάσεις, Συναυλίες, Ομιλίες κλπ)
Η SOUNDGROUP Djs ιδρύθηκε το 2004 από τον Κικιανή Γιώργο ο οποίος έχοντας πάντοτε αστείρευτη αγάπη προς τη μουσική και τον χορό, Αποφασισε την Έναρξη της Εταιρείας Ηχητικής κάλυψης και Disc Jockey, με σκοπό να εκφρασεί προς τον κόσμο το ταλέντο να ψυχολογεί τα συναισθήματα που χρειάζεται η κάθε στιγμή μιλώντας στο κοινό μέσα απο τις μουσικές του γνώσεις και επιλογές.

Η Εταιρία μας είχε πολύ γρήγορη άνοδο στον χώρο των εκδηλώσεων και σε αντίθεση με παρόμοιες εταιρείες που έχουν μεγαλύτερο στόχο τον τομέα της ενοικίασης ήχου και φωτισμού, εμείς δώσαμε περισσότερη σημασία στην Εμπειρία και την Εκπαίδευση των DJ και έτσι εξασφαλίσαμε την σίγουρη επιτυχία της καθε εκδήλωσης. Η Τεχνογνωσία μας και η συνεχής εκπαίδευση στον τομέα του ήχου και φωτισμού, μας επιτρέπουν να αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις εκδηλώσεις οπου απαιτείται ηχητική και φωτιστική κάλυψη 
Οι προσιτές τιμές μας είναι ένα ακόμα από τα προσόντα μας, κάτι που θα διαπιστώσετε από την πρώτη επαφή μαζί μας.

Επίσης διαθέτουμε μεγάλο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών που μας επιτρέπουν να ικανοποιήσουμε σχεδόν όλες σας τις επιθυμίες μέσα στον χώρο των events και των parties Γνωρίζουμε, επίσης, ότι την καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελεί ένας απόλυτα πετυχημένος γάμος ή πάρτυ, σε συνδυασμό με τη σύστασή μας σε φίλους και γνωστούς σας.
Έτσι, λοιπόν, εμείς αλλά και όλοι οι Dj s μας, δίνουμε κάθε φορά το 110% της αφοσίωσης και της προσπάθειάς μας σε κάθε λεπτομέρεια του γάμου ή του πάρτυ σας, ώστε εσείς και οι καλεσμένοι σας να απολαύσετε μια νύχτα διασκέδασης και χορού που θα θυμάστε ευχάριστα για πάρα πολύ καιρό.


Γιατί να επιλέξετε την SoundGroup

Επειδή θέλετε έναν έμπειρο επαγγελματία που παίρνει σοβαρά την δουλειά του.

Επειδή θέλετε την ανάλογη μουσική με την περίσταση για να διατηρήσετε την πίστα γεμάτη.

Επειδή θέλετε τον καλύτερο τεχνολογικό εξοπλισμό ήχου ( Pioneer , JBL , Mackie, Ev ).

Επειδή θέλετε τον επαγγελματία Dj που έχει πάντα μαζί του backup εξοπλισμό για τον αποκλεισμό κάθε ενδεχόμενου τενικού προβλήματος.

Επειδή θέλετε Dj με ανεξάντλητη ποικιλία μουσικής, καλύπτοντας και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Επειδή θα συναντηθούμε όσες φορές χρειαστεί για να διαλέξουμε το τραγούδι εισόδου, του πρώτου χορού και την στιγμή της κοπής της γαμήλιας τούρτας και θα διαμορφώσουμε μαζί το μουσικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Επειδή είμαστε εκεί νωρίτερα από όλους και έτοιμοι για όλους.

Επειδή θέλετε τον Dj σωστά ενδεδυμένο.

Επειδή έχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε σχέση με την ποιότητα και το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.