Η Εταιρεία

H Εταιρεία μας

Επιτρέψτε μας τώρα να συστηθούμε...

Έιμαστε μια δυναμική εταιρεία με Djs που ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ στο κομμάτι της επαγγελματικής ηχητικής, μουσικής και φωτιστικής κάλυψης κάθε είδους Εταιρικής ή Κοινωνικής εκδήλωσης.
Dj Γαμου - Dj για Παρτυ - Eταιρικά Cocktails - Dj για Παιδικά πάρτυ, Βάπτιση, Υπηρεσίες Ηχοληψίας και εξοπλισμός για Συνέδρια, Θεατρικές Παραστάσεις, Live events, Ομιλίες κλπ
Η SoundGroup Djs  ιδρύθηκε το 2004 από τον Κικιανή Γιώργο. Η αγάπη και ενασχόληση με τη μουσική και τον χορό τον οδήγησαν στην έναρξη της εταιρείας Disc Jockey με σκοπό να εκφρασεί το ταλέντο του να ψυχολογεί τα συναισθήματα του κόσμου μέσα απο τις μουσικές του γνώσεις και επιλογές.

Η Εταιρία είχε πολύ γρήγορη άνοδο στον χώρο των εκδηλώσεων και σε αντίθεση με ανταγώνιστες που στόχευουν στον τομέα της ενοικίασης ήχου και φωτισμού, εμείς δώσαμε περισσότερη σημασία στην Εμπειρία και την Εκπαίδευση των Djs διασφαλίζοντας την επιτυχία των εκδηλώσεων μας. Η συνεχής εκπαίδευση στον τομέα του ήχου και φωτισμού και οι συνεργασίες μας με έμπειρους ηχολήπτες και τεχνικούς φωτισμού και εικόνας μας επιτρέπουν να αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις εκδηλώσεις οπου απαιτείται εξειδίκευση στην ηχητική και φωτιστική κάλυψη 
Οι προσιτές τιμές μας είναι ένα ακόμα από τα προσόντα μας, κάτι που θα διαπιστώσετε από την πρώτη επαφή μαζί μας.

Διαθέτωντας ενα μεγάλο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών στον καλλιτεχνικό χώρο έχουμε την δυνατότητα να ικανοποιήσουμε σχεδόν όλες τις απαιτήσεις των  events και των parties.

Η θεωρία μας είναι ότι η καλύτερη διαφήμιση για εμάς ειναι μια απόλυτα πετυχημένη εκδηλωση. Για αυτο δίνουμε κάθε φορά την μέγιστη αφοσίωση και προσπάθειά μας σε κάθε λεπτομέρεια, ώστε εσείς και οι καλεσμένοι σας να απολαύσετε ιδιαίτερες στιγμές  και ημέρες που θα θυμάστε ευχάριστα για πάρα πολύ καιρό.


Επιλέγοντας την SoundGroupDjs

Επιδιώκετε συνεργάσια με έμπειρους επαγγελματίες που παίρνουν σοβαρά την δουλειά τους.

Επιθυμείτε την ανάλογη μουσική με την περίσταση για να διατηρήσετε την πίστα γεμάτη.

Σας παρέχεται ο καλύτερος τεχνολογικός εξοπλισμός ( PIONEER , JBL , FBT, EV ).

Επιθυμείτε τον επαγγελματία που έχει πάντα μαζί του backup εξοπλισμό για τον αποκλεισμό κάθε ενδεχόμενου τενικού προβλήματος.

Επιλεγετε εξειδικευμενο Dj εκδηλώσεων με ανεξάντλητη ποικιλία μουσικής, καλύπτοντας και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Επιθυμείτε συνέπεια και ποιότητα παροχής υπηρεσιών για την οποία φροντίζουμε επιμελώς

Συνεργάζεστε με Dj σωστά ενδεδυμένο για καθε περίσταση.