Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

1) ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ Η ΕΝΑ PARTY ?

Το κόστος εξαρτάται πάντοτε από τον αριθμό των ατόμων, σε συνάρτηση με το μέγεθος του χώρου και την απόσταση από την έδρα μας. Αυτό συμβαίνει επειδή υπολογίζουμε ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων και τον χώρο, τον όγκο και την ισχύ των ηχητικών μηχανημάτων. Επίσης εξαρτάται από τον επιθυμητό από εσάς εξοπλισμό η το πακέτο υπηρεσιών και εξοπλισμού που έχετε επιλέξει.

 

2) ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ?

Στην SoundgoupDjs έχουμε τη δυνατότητα και την οργάνωση να αναλαμβάνουμε και εκδηλώσεις της τελευταίας στιγμής! Μην βασίζεστε όμως πάντα σε αυτό, καθώς υπάρχει πιθανότητα ειδικά στις εποχές αιχμής όπως: οι καλοκαιρινοί μήνες, τα Χριστούγεννα και οι αποκριές να μην υπάρχει διαθεσιμότητα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας προτιμάτε να κλείνετε όσο το δυνατόν νωρίτερα!

 

3) ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ H ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ?

Το μουσικό πρόγραμμα δεν είναι standard, το διαμορφώνουμε βάση του προσωπικού σας συλ και των προτιμήσεων σας. Εμείς απλά χρειαζόμαστε από εσάς να μας υποδείξετε το μουσικό ύφος που σάς αρέσει ωστέ να δημιουργήσουμε απο κοινού ενα μουσικό πλάνο το οποίο θα είναι ο οδηγός μας κατά τη διάρκεια του προγράμματος!

 

4) ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ O DJ EINAI ΚΑΛΟΣ? ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΑΣ ?

Ένας τρόπος να δείτε την δουλειά μας είναι να παρευρεθείτε σε εκδήλωση μας π.χ. σε κάποιον γάμο ώστε να μας ακούσετε από κοντά  και να διαπιστώσετε την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας. Άλλος τρόπος  είναι να παρακολουθήσετε τα βίντεο που ανεβάζουμε συχνά με δείγματα της δουλειάς μας από διάφορες εκδηλώσεις. Η περίπτωση να σας δώσουμε ένα cd demo δεν είναι αξιόπιστος τρόπος, γιατί ανάμεσα σε πολλά είδη μουσικής μπορεί αυτό που θα ακούσετε να μην αντιπροσωπεύει τις μουσικές σας προτιμήσεις ενώ παράλληλα δεν έχετε τη δυνατότητα σύνδεσης της μουσικής με την ανταπόκριση του κόσμου στην πίστα.

 

5) ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Ο DJ H ΑΛΛΟΣ ?

Η SoundgoupDjs είναι μια ομάδα από επαγγελματίες Djs που σκοπός τους είναι η εξασφαλισμένη επιτυχία της κάθε εκδήλωσης! Υπεύθυνος επικοινωνίας και εκδηλώσεων είναι ο κύριος Κικιανής Γιώργος (επίσης dj),με τον οποίο μιλάτε τηλεφωνικώς για να κλείσετε την εκδήλωσή σας. Από τον Κο Κικιανή και κατόπιν τηλεφωνικού mini interview, θα πληροφορείστε για το όνομα του Dj που θα σας αναλάβει με τον οποίο θα επικοινωνείτε στη συνεχέια για τις λεπτομέρειες της μουσικής και την οργάνωση του μουσικού πλάνου

 

6) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ DJ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ?

Αν έχετε προτιμηση σε έναν συγκεκριμένο dj μας και επιθυμείτε να έχετε τον ίδιο σε κάθε εκδήλωσή σας, μπορείτε απλα να τον ζητάτε και αν είναι διαθέσιμος ευχαρίστως θα σας εξυπηρετήσουμε. Η διανομή όμως των εκδηλώσεων γίνεται κατά σειρά προτεραιότητας και ημερομηνίας. Αυτό σημαίνει οτι αν o dj που θέλετε έχει ήδη προγραμματίσμενη εκδήλωση, δεν μπορεί να την ακυρώσει λογω ζητησης του από άλλον πελάτη. Για αυτό θα πρέπει να μας ειδοποιείτε όσο το δυνατόν νωρίτερα σε αυτήν την περίπτωση.