Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

1) ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ Η ΕΝΑ PARTY?

(ΑΠΑΝΤΗΣΗ)

Το κόστος εξαρτάται πάντοτε από τον αριθμό των ατόμων, το μέγεθος του χώρου και την απόσταση από την έδρα μας. Αυτό συμβαίνει επειδή υπολογίζουμε ανάλογα με τα  άτομα και τον χώρο, τον όγκο και την ισχύ των ηχητικών μηχανημάτων. Επίσης εξαρτάται από τον επιθυμητό από εσάς εξοπλισμό.

 

2) ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ?

(ΑΠΑΝΤΗΣΗ): 

Στην soundgroupdjs μπορούμε να αναλάβουμε και εκδηλώσεις της τελευταίας στιγμής! Μην βασίζεστε όμως πάντα πάνω σε αυτό, γιατί υπάρχει πιθανότητα ειδικά στις εποχές αιχμής όπως οι αποκριές να μην υπάρχει διαθεσιμότητα. για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας προτιμάτε να κλείνετε όσο το δυνατόν νωρίτερα!

 

3) ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ STANDARD H ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ?

(ΑΠΑΝΤΗΣΗ):

 Το μουσικό πρόγραμμα δεν είναι standard, το διαμορφώνουμε βάση του γούστου σας και των προτιμήσεων σας. Εμείς απλά χρειαζόμαστε από εσάς να μας πείτε το μουσικό ύφος που σάς αρέσει και τα υπόλοιπα αφήστε τα επάνω μας !

 

4) ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ O DJ EINAI ΚΑΛΟΣ? ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΑΣ?

(ΑΠΑΝΤΗΣΗ): 

Ένας τρόπος να δείτε την δουλειά μας είναι να παρευρεθείτε σε εκδήλωση μας π.χ. σε κάποιον γάμο ώστε να μας ακούσετε από κοντά  και να δείτε την πίστα γεμάτη μέχρι το τέλος. Άλλος τρόπος  είναι να δείτε  κάποια από τα βίντεο που ανεβάζουμε με δείγματα της δουλειάς  μας από διάφορες εκδηλώσεις. Η περίπτωση να σας δώσουμε ένα cd demo δεν είναι αξιόπιστος τρόπος, γιατί ανάμεσα στα τόσα είδη μουσικής μπορεί αυτό που θα ακούσετε να μην αντιπροσωπεύει τις μουσικές σας προτιμήσεις.

 

5) ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Ο DJ H ΑΛΛΟΣ?

(ΑΠΑΝΤΗΣΗ):

 Η soundgroup djs είναι μια ομάδα από επαγγελματίες djs που σκοπός τους είναι η εξασφαλισμένη επιτυχία της κάθε εκδήλωσης! Υπεύθυνος επικοινωνίας και εκδηλώσεων είναι ο κύριος Κικιανής Γιώργος (επίσης dj). με αυτόν μιλάτε τηλεφωνικώς για να κλείσετε την εκδήλωσή σας και από αυτόν θα πληροφορείστε για το ποιος θα είναι o dj σας, με τον  οποίο θα επικοινωνείτε για τις λεπτομέρειες της μουσικής.

 

6) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ DJ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ?

(ΑΠΑΝΤΗΣΗ):

 Αν σας άρεσε ένας συγκεκριμένος  dj μας και επιθυμείτε να έχετε τον ίδιο σε κάθε εκδήλωσή σας. Μπορείτε να τον ζητάτε. Αν είναι διαθέσιμος ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε. Η διανομή των εκδηλώσεων γίνεται κατά σειρά προτεραιότητας και ημερομηνίας. Όταν o dj που θέλετε έχει ήδη προγραμματίσει εκδήλωση, δεν μπορεί να πάει σε άλλη για αυτό θα πρέπει να μας ειδοποιείτε όσο το δυνατόν νωρίτερα σε αυτήν την περίπτωση.