Όροι συνεργασίας

Όροι Συνεργασίας

1) ΤΡΟΠΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Μετά από προφορική ή ηλεκτρονική  επικοινωνία με την εταιρεία μας και αφού συμφωνήσουμε την χρηματική αμοιβή, μπορείτε να επιβεβαιώσετε την κράτηση σας τηλεφωνικώς, αλλά και μέσω email στο soundgroupdjs@gmail.comή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας. Αν πρόκειται να κάνετε τραπεζική  κατάθεση προκαταβολής, ζητήστε μας να σας στείλουμε αρ. λογαριασμού και IBAN.Το τραπεζικό απόκομμα θα είναι η απόδειξη για την προκαταβολή σας. Επίσης μην ξεχνάτε να γράφετε πάντα στην αιτιολογία  κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας. Σε περίπτωση που ακυρώσετε την εκδήλωση η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

 

2) ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ

Οι τιμές που αναγράφονται στον κατάλογο μας, όπως επίσης και οι τιμές που σας δίνουμε προφορικά είναι πάντοτε η καθαρή αξία των υπηρεσιών μας χωρίς τον Φ.Π.Α .

 

3) Ο ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ

Χρονικός περιορισμός υπάρχει ανάλογα με το πακέτο υπηρεσιών  που έχετε επιλέξει. Το ότι υπάρχει ορισμένη χρονική διάρκεια δεν σημαίνει ότι κλείνουμε την μουσική ενώ υπάρχουν ακόμα καλεσμένοι. Όμως πέραν του προκαθορισμένου ωραρίου που περιλαμβάνει το κάθε πακέτο υπάρχει η αντίστοιχη χρονοχρέωση ανά ώρα, 20€/ωρα για εκδήλωση party και βάπτισης  και 30€/ωρα για εκδήλωση γάμου.