Όροι συνεργασίας

Όροι Συνεργασίας

1) ΤΡΟΠΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Μετά από προφορική ή ηλεκτρονική  επικοινωνία με την εταιρεία μας και αφού συμφωνήσουμε την χρηματική αμοιβή, μπορείτε να επιβεβαιώσετε την κράτηση σας τηλεφωνικώς, αλλά και μέσω email στο soundgroupdjs@gmail.comή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.

Αν πρόκειται να κάνετε τραπεζική  κατάθεση προκαταβολής, ζητήστε μας να σας στείλουμε αρ. λογαριασμού και IBAN.Το τραπεζικό απόκομμα θα είναι η απόδειξη για την προκαταβολή σας. Επίσης μην ξεχνάτε να γράφετε πάντα στην αιτιολογία  κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας. Σε περίπτωση που ακυρώσετε την εκδήλωση η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

 

2) ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ

Οι τιμές που αναγράφονται στον κατάλογο μας, όπως επίσης και οι τιμές που σας δίνουμε προφορικά είναι πάντοτε η καθαρή αξία των υπηρεσιών μας χωρίς τον Φ.Π.Α .

 

3) Ο ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ

Χρονικός περιορισμός υπάρχει ανάλογα με το πακέτο υπηρεσιών  που έχετε επιλέξει. Όταν υπάρχει ορισμένη χρονική διάρκεια δεν σημαίνει ότι κλείνει η μουσική ενώ υπάρχουν ακόμα καλεσμένοι. Όμως πέραν του προκαθορισμένου ωραρίου που περιλαμβάνει το κάθε πακέτο υπάρχει η αντίστοιχη χρονοχρέωση ανά ώρα, 20€/ωρα για εκδήλωση party και βάπτισης και 30€/ωρα για εκδήλωση γάμου.