Συνεργάτες

Συνεργάτες

Παράκατω μπορείτε να δείτε μια λίστα απο Συνεργάτες που μας Εμπιστέυονται και μας στηρίζουν αναγνωρίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών μας!

 • SOLID EVENTS

  SOLID EVENTS

  www.solid-events.gr

  Πλαισιωμένο από έναν αστικό κήπο, στον πρώτο όροφο ενός (κατά τα άλλα) αδιάφορου επαγγελματικού κτιρίου σε κεντρικό σημείο της αγοράς στο φάρο του Ψυχικού, ο χώρος της SOLID, εδραιώθηκε σε αυτή την κομβική γωνία για να δώσει τη δική του αισθητική στα βόρεια προάστια. O Χωρος είναι ιδανικος για ιδιωτικά πάρτυ και εταιρικες εκδηλωσεις! Tο υψηλών προδιαγραφών Open Bar, σε συνδυασμό με το εγκατεστημένο επαγγελματικό ηχοσύστημα και φωτισμό, θα κάνουν το Πάρτυ σας να μείνει αξέχαστο! Ένας πολυμορφικός χώρος που στεγάζεται μακριά από κατοικίες και η εγκατεστημένη ηχομόνωση σας επιτρέπει να παίζετε μουσική στο διαπασών μέχρι το πρωϊ!

 • HOTEL FENIX ΓΛΥΦΑΔΑ

  HOTEL FENIX ΓΛΥΦΑΔΑ

  www.fenix.gr

  Με εμπειρία 30 ετών στην οργάνωση και τη διεξαγωγή γαμήλιων εκδηλώσεων, η κάθε δεξίωση είναι ξεχωριστή με βασικό γνώμονα πάντοτε τις απαιτήσεις του ζευγαριού.

 • RESTAURANT LABROS

  RESTAURANT LABROS

  www.labrosrestaurant.gr

  Ένα από τα πιο όμορφα και κοσμοπολιτικά restaurant της Αθήνας. Το Labros διανύει τον δεύτερο αιώνα λειτουργιάς του σε απολυτή ισορροπία ανάμεσα στο χτες και το σήμερα. Διάσημος προορισμός για φρέσκο ψάρι που ανταμείβει τους επισκέπτες φιλοξενώντας τους σε ένα ήσυχο και χαλαρωτικό περιβάλλον με θεά το απέραντο γαλάζιο. Ένας χώρος ιδανικός για καλοκαιρινές δεξιώσεις.

 • Μ+Μ CATERING

  Μ+Μ CATERING

                                                                        www.mmcatering.gr

  Εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1999 στον κλάδο του catering και της οργάνωσης εκδηλώσεων, προσφέροντας ποιοτικό, σπιτικό φαγητό, εκπληκτικές τιμές και εξαιρετικό service. Αναλαμβάνει catering γάμου, βάπτισης, δεξιώσεις στο σπίτι ή σε προσωπικούς χώρους, catering εταιρειών, και δεξιώσεις σε συνεργαζόμενα κτήματα & πολυχώρους σε Αθήνα, Πειραιά και όλο τον νομό Αττικής.

 • MULTISHOW ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ

  MULTISHOW ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ

  www.bourboulithres.gr

  Η πρώτη εταιρεία στην Αθήνα που δραστηριοποιήθηκε στην διοργάνωση παιδικών εκδηλώσεων. Εξειδικέυεται σε πάρτι, παιδικά, νεανικά, θεματικά, σε μεγαλύτερες εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και τις Απόκριες, σε σχολεία, αλλα και σε εταιρείες για τα παιδιά του προσωπικού τους.

 • ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΣΠΕΙΡΑ

  ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΣΠΕΙΡΑ

  https://polichromispira.gr/

  Μία χαρούμενη και δημιουργική ομάδα, η οποία τα τελευταία 10 χρόνια πραγματοποιεί εκδηλώσεις κάθε είδους, κάθε μεγέθους, σε κάθε χώρο, με κάθε αφορμή και με επίκεντρο πάντα το ΠΑΙΔΙ!

   

 • ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

  ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
 • ΣΑΞΟΦΩΝΙΣΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΙΒΕΡΑΣ

  ΣΑΞΟΦΩΝΙΣΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΙΒΕΡΑΣ

  ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΓΑΜΟΥ