Gold Wedding Event

The Wedding perfectionists

soundgroupdjs_dj_for_wedding_fireworks
soundgroupdjs_dj_gia_gamo_djbooth
GOLD_WEDDING_EVENT_1
soundgroupdjs_dj_for_wedding_uplighting
GOLD_WEDDING_EVENT_5
GOLD_WEDDING_EVENT_4
soundgroupdjs_dj_for_wedding_dj_gia_gamo
GOLD_WEDDING_EVENT_7

Gold Wedding Event:

Η Ημέρα του Γάμου σας πλησιάζει, προετοιμάζεστε να απολάυσετε μια από τις σημαντικότερες και ομορφότερες στιγμές της ζωής σας! Το βράδυ της Δεξίωσης θέλετε να είναι όλα τέλεια χωρίς περιορισμούς! Το Gold Wedding Event περιλαμβάνει ότι χρειάζεται ένας γάμος για να μετατραπεί σε ένα φαντασμαγορικό γεγονός, καθώς αποτελείται από ένα σύνολο υπηρεσιών και εξοπλισμού υψηλής ποιότητας και αισθητικής που, θα μείνει αξέχαστο σε εσάς και στους καλεσμένους σας.

Τι Παρέχει:

Συμπληρώνει τη Διακόσμηση:

Η ηχητική εγκατάσταση του dj σε ενα γάμο αποτελεί ίσως το μόνο ακαλαίσθητο κομμάτι μιας δεξίωσης. Οι καλωδιώσεις που κρέμονται απο το τραπέζι του Dj, καθως και τα ηχεία στα μάυρα τρίποδα, ειναι συνήθως η παραφωνία σε όλη την διακόσμηση. Στο Premium wedding event αυτό το φαινόμενο εξαφανίζεται.

Καλύπτουμε με υφασμάτινα covers, τις βάσεις του φωτισμού και των ηχειών. κρύβοντας διακριτικά τις καλωδιώσεις μέσα από το ύφασμα. παραλληλα φωτίζουμε εσωτερικά τα covers με συγχρονισμένες χρωματικές εναλλαγές  που ταιριάζουν αρμονικά με τα χρώματα που εχετε επιλέξει. Ο Dj βρίσκεται επίσης πίσω από ειδικά διαμορφωμένο Dj Booth, που καλυπτει διακριτικά τον εξοπλισμό του και φωτίζεται εσωτερικά με τροπο που συμπληρώνει την συνολική διακόσμηση.

Ο Dj βρίσκεται πίσω από ειδικά διαμορφωμένο Dj Booth που καλύπτει διακριτικά τον εξοπλισμό του και φωτίζεται εσωτερικά. Ντύνουμε με λευκά καλύμματα (Covers) τις βάσεις του φωτισμου και των ηχειών κρύβοντας διακριτικά τις καλωδιώσεις μέσα από το ύφασμα. Τα Covers φωτίζονται εσωτερικά με συγχρονισμένες χρωματικές εναλλαγές που ταιριάζουν αρμονικά με τα χρώματα που εχετε επιλέξει.

Double Dj services:

Ένα δίδυμο εξειδικευμένων wedding Djs με το εξαιρετικό ταλέντο που τους διακρίνει, θα παίξουν όλες τις αγαπημένες σας μουσικές και χορευτικές επιτυχίες ανάλογα με το ύφος και στύλ που θα επιλέξτε. Η ικανότητα μας να ψυχολογουμε τα συναισθήματα που χρειάζεται η κάθε στιγμή του Wedding Party, θα απογειώνει διαρκώς την διάθεση του κόσμου μέσα απο τις μουσικές μας γνώσεις και επιλογές!

Κρυστάλινο Ήχο:

Χρησιμοποιούμε επώνυμα ηχοσυστήματα τελευταίας τεχνολογίας σε λευκή απόχρωση, για να είναι όσο γίνεται πιο διακριτικά μέσα στον χώρο. Τοποθετημένα στην πιστά αλλά και περιφερειακά, προσδίδουν ομοιόμορφη κατανομή στην ένταση του ήχου για να απολαμβανετε ηχητική κάλυψη με όγκο και ευκρίνεια, χωρίς να χρειάζεται να ακούτε παραμορφωμένο ήχο από την υπερβολική ένταση των ηχείων.

Gold σετ Φωτισμού:

Eιδικοί φωτισμοί αποτελούμενοι απο Led Προβολείς και 6 Ρομποτικές κεφαλές, προγραμματίζονται αποκλειστικά για εσάς για να δημιουργήσουν ενα μοναδικό show φωτισμού και την κατάλληλη ατμόσφαιρα στην πίστα για ξέφρενο χορό σε ενα μοναδικό πάρτυ!

Προβολεις follow spot που συνοδεύουν με φως κατά την είσοδο σας στον χώρο της δεξίωσης αλλά και στον πρώτο χορό, ακολουθώντας σας σε ενα φωτεινό κύκλο.

Συμβάλλουμε ακόμα περισσότερο στην διακόσμηση του χώρου, με αρχιτεκτονικό φωτισμό 12 σημείων βάφωντας με χρωματιστούς φωτισμούς της επιλογής σας κάθε χωρο η σημείο που μπορεί να αναδείξει την εικόνα του, όπως π.χ. Δεντρα, τοίχους, βράχια, αίθουσες.

Ειδικά Εφέ:

Για τον πρώτο χορό, ένα μοναδικό εφέ ξηρού πάγου σαν λευκό σύννεφο στα πόδια σας σε ολόκληρη την πίστα, θα δώσει μια ξεχωριστή αίσθηση στην ιδιαίτερη εκείνη στιγμή που όλα τα φώτα θα ειναι στραμμένα επάνω σας.

Μηχάνημα προβολής μονογραμμάτων θα προβάλει όλη τη νύχτα τα αρχικά σας με ειδικά επιλεγμένη γραμματοσειρά στην πίστα η σε άλλο εμφανή σημείο του χώρου!

Πυροτεχνήματα:

6 Συντριβάνια δαπέδου ψυχρής φλόγας ύψους 3m θα κάνουν μαζι με την κατάλληλη μουσική επιλογή, ακόμα πιο εντυπωσιακή την είσοδο σας στον χώρο της δεξίωσης ή την στιγμή της κοπής της τούρτας η του πρώτου χορού, ανάλογα με την προτιμηση σας!

3 λεπτά Show απο Εναέριες βολές πυροτεχνημάτων θα χρωματίσει τον ουρανό στο αποκορύφωμα της βραδιάς!

Photobooth:

Η νέα τάση που έχει αποκτήσει πολλούς Fans. Δώστε το δικό σας ύφος και στυλ στην φωτογραφία που εκτυπώνεται καθώς και στο φόντο της εκτύπωσης  Επιλέξτε τα χρώματα, τα λογότυπα, τα accesories, ακόμα και το σλόγκαν που θέλετε να συνοδεύουν την φωτογραφία της εκδήλωσής σας!

Φυσικά μπορείτε να κάνετε πολλές αλλαγές και παρεμβάσεις ώστε να καταλήξετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που προτιμάτε!

Για διαθεσιμότητα ημερομηνίας και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία τηλεφωνήστε στο 210 8105607 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας