Gold Wedding Event

The Wedding Djs perfectionists

soundgroupdjs_dj_for_wedding_fireworks
soundgroupdjs_dj_gia_gamo_djbooth
GOLD_WEDDING_EVENT_1
soundgroupdjs_dj_for_wedding_uplighting
GOLD_WEDDING_EVENT_5
GOLD_WEDDING_EVENT_4
soundgroupdjs_dj_for_wedding_dj_gia_gamo
GOLD_WEDDING_EVENT_7

Gold Wedding Event:

Η Ημέρα του Γάμου σας πλησιάζει, προετοιμάζεστε να απολάυσετε μια από τις σημαντικότερες και ομορφότερες στιγμές της ζωής σας! Το βράδυ της Δεξίωσης θέλετε να είναι όλα τέλεια χωρίς περιορισμούς! Το Gold Wedding Event περιλαμβάνει ότι χρειάζεται ένας γάμος για να μετατραπεί σε ένα φαντασμαγορικό γεγονός, καθώς αποτελείται από ένα σύνολο υπηρεσιών και εξοπλισμού υψηλής ποιότητας και αισθητικής που, θα μείνει αξέχαστο σε εσάς και στους καλεσμένους σας.

Let's get the party started:

Ένα δίδυμο απο τους καλύτερους Djs για γαμους που διαθέτουμε, με το εξαιρετικό ταλέντο που τους διακρίνει, θα παίξουν όλες τις αγαπημένες σας μουσικές και χορευτικές επιτυχίες ανάλογα με το ύφος και στύλ που θα επιλέξτε. Η ικανότητα μας να ψυχολογουμε τα συναισθήματα που χρειάζεται η κάθε στιγμή του Wedding Party, θα απογειώνει διαρκώς την διάθεση του κόσμου μέσα απο τις μουσικές μας γνώσεις και επιλογές!

Ηχητικός εξοπλισμός:

Χρησιμοποιούμε επώνυμα ηχοσυστήματα τελευταίας τεχνολογίας, λευκού χρώματος, για να είναι όσο γίνεται πιο διακριτικά μέσα στον χώρο. Τοποθετημένα στην πιστά αλλά και περιφερειακά, προσδίδουν ομοιόμορφη κατανομή στην ένταση του ήχου, για να απολαμβανετε ηχητική κάλυψη με όγκο και ευκρίνεια, χωρίς να χρειάζεται να ακούτε παραμορφωμένο ήχο από την υπερβολική ένταση των ηχείων.

Συμπληρώνοντας τη Διακόσμηση:

Στον χώρο που επιλέξατε για την Γαμήλια δεξίωση, φροντίσατε με το προσωπικό σας στύλ την διακόσμηση ώστε να είναι έτσι όπως ακριβώς την είχατε ονειρευτεί. Η ηχητική εγκατάσταση του dj σε ενα γάμο αποτελεί ίσως το μόνο ακαλαίσθητο κομμάτι μιας δεξίωσης. Οι καλωδιώσεις που κρέμονται απο το τραπέζι του Dj όπως και τα ηχεία στα μάυρα τρίποδα, είναι συνήθως η παραφωνία σε όλη την διακόσμηση.

Στο Gold wedding event το φαινόμενο αυτό εξαφανίζεται. Χρησιμοποιούμε κάθε μέσο που θα κάνει την παρουσία μας διακριτικη αλλά παράλληλα και κομψή, έτσι ώστε να αποτελούμε μέρος του συνόλου για το οποίο έχετε με κόπο επιμεληθεί! Αυτό το πετυχαίνουμε με τρόπους όπως: Πραγματοποιώντας επισκέψεις στον χώρο και μελετώντας τις ανάγκες του, σας προτείνουμε λύσεις για να επιλέξουμε μαζί την καλύτερη δυνατή εγκατάσταση του εξοπλισμού που θα ταιριάζει σύμφωνα με το πλάνο και τη διακόσμηση.

Ο Dj βρίσκεται πίσω από ειδικά διαμορφωμένο Dj Booth που καλύπτει διακριτικά τον εξοπλισμό του και φωτίζεται εσωτερικά. Ντύνουμε με λευκά καλύμματα (Covers) τις βάσεις του φωτισμου και των ηχειών κρύβοντας διακριτικά τις καλωδιώσεις μέσα από το ύφασμα. Τα Covers φωτίζονται εσωτερικά με συγχρονισμένες χρωματικές εναλλαγές που ταιριάζουν αρμονικά με τα χρώματα που εχετε επιλέξει.

Φωτισμος:

Συμβάλλουμε ακόμα περισσότερο στην διακόσμηση του χώρου, με αρχιτεκτονικό φωτισμό. Bάφουμε με χρωματιστό η λευκό φώς κάθε σημείο που μπορεί να αναδείξει την εικόνα του, όπως π.χ. οι φοίνικες ενος κτήματος η ακόμα διορθώνοντας τις ατέλειες ενός χώρου όπως για παράδειγμα ένας άχαρος λευκός τοίχος!

Eιδικοί φωτισμοί αποτελούμενοι απο Led Προβολείς, Ρομποτικές κεφαλές και Laser effects, προγραμματίσμενοι αποκλειστικά για εσάς θα δημιουργήσουν στην πίστα την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ξέφρενο χορό σε ενα μοναδικό πάρτυ! Προβολεις follow spot σας συνοδεύουν με φως κατά την είσοδο σας στον χώρο της δεξίωσης αλλά και στον πρώτο χορό, ακολουθώντας σας σε ενα φωτεινό κύκλο.

Για την στήριξη του φωτισμού χρησιμοποιούμε ειδικές βάσεις και τράσες αλουμινίου, ντυμένες επισης με υφασμάτινα covers, φωτιζόμενα εσωτερικά που κρύβουν διακριτικά τις καλωδιώσεις και διατηρούν την εικόνα της διακόσμησης.

Ειδικά Εφέ:

Για τον πρώτο χορό, ένα μοναδικό εφέ ξηρού πάγου θα απλώσει ενα λευκό σύννεφο στα πόδια σας σε ολόκληρη την πίστα, προσδίδοντας ξεχωριστή αίσθηση στην ιδιαίτερη εκείνη στιγμή που όλα τα φώτα θα ειναι στραμμένα επάνω σας. Μηχάνημα προβολής, Gobo Projector, θα προβάλει όλη τη νύχτα τα ονόματα σας η τα μονογράμματα σας σας με επιλεγμένη γραμματοσειρά στην πίστα η σε άλλο εμφανή σημείο του χώρου!

Πυροτεχνήματα:

Συντριβάνια δαπέδου ψυχρής φλόγας ύψους 3m θα κάνουν μαζι με την κατάλληλη μουσική επιλογή, ακόμα πιο εντυπωσιακή την είσοδο σας στον χώρο της δεξίωσης ή την στιγμή της κοπής της τούρτας η του πρώτου χορού, ανάλογα με την προτιμηση σας! Ενα Show απο Εναέριες βολές πυροτεχνημάτων θα χρωματίσει τον ουρανό για την τελική αποκορύφωση!

Εικόνα:

Projector και οθόνη προβολής για την προβολη Slideshow των αγαπημένων σας στιγμών εφόσον το έχετε προγραμματίσει με τον φωτογράφο σας.

Φυσικά μπορείτε να κάνετε πολλές αλλαγές και παρεμβάσεις ώστε να καταλήξετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που προτιμάτε!

Για διαθεσιμότητα ημερομηνίας και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία τηλεφωνήστε στο 210 8105607 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

Videos Εκδηλώσεων

Video 0