Φωτισμός γάμου

Φωτισμός γάμου

 • Wedding-danceflloor-slider
  soundgroupdjs_wedding_fbt_hxeia_fotorithmika_dj_beams_weddingdj
  soundgroupdjs_wedding_fbt_hxeia_fotorithmika_dj_lights
  soundgroupdjs_wedding_djbooth_party
  Φωτισμός Πίστας

  Έρευνες έχουν αποδείξει την σημαντική επίδραση έχει ο φωτισμός στην ψυχοσυναισθηματική κατάσταση ενός ανθρώπου και πως την επηρεάζει όταν χρησιμοποιείτε σωστά και μεθοδευμένα. Ο φωτισμός της πίστας που προτείνουμε στα wedding parties, αποτελείται από χρωματιστούς Led προβολείς και Ρομποτικά με πρωτότυπα σχέδια. Προγραμματίζονται από έμπειρους τεχνικούς φωτισμού αποκλειστικά για εσάς με τρόπο που να αποπνέουν την προσωπικότητα σας, αλλά και τον χώρο που έχετε επιλέξει. Δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα και σας παρασύρουν σε ξέφρενο χορό σε ένα μοναδικό πάρτυ! Προβολείς follow spot συνοδεύουν με φως την είσοδο σας στον χώρο της δεξίωσης αλλά και στον πρώτο χορό, ακολουθώντας σας σε ένα φωτεινό κύκλο.

 • soundgroupdjs_wedding_lights_sound_party
  soundgroupdjs_wedding_hxeia_fotorithmika_dj_dance
  soundgroupdjs_wedding_djbooth_arxitektonikos
  Uplighting (αρχιτεκτονικός φωτισμός)

  Ο Διακοσμητικός φωτισμός ανάλογα με τους τρόπους που χρησιμοποιείται μπορεί να έχει αρκετές ενδιαφέρουσες εφαρμογές σε μια δεξίωση.

  Προσθέστε μια ζεστή αίσθηση φωτισμού που θα ενισχύσει τις αποχρώσεις του γάμου σας. Με τον αρχιτεκτονικό φωτισμό η αλλιώς up lighting μπορείτε να αναδείξετε σημεία του φυσικού περιβάλλοντος σε εξωτερικούς χώρους αλλά και να διακοσμήσετε με φως η ακόμα και να χρωματίσετε ολόκληρο έναν εσωτερικό χώρο συμφώνα με στυλ που αποπνέει την προσωπικότητα σας.

 • soundgroupdjs_wedding_fbt_hxeia_fotorithmika_dj_professional_lights
  soundgroupdjs_wedding_fbt_hxeia_fotorithmika_dj_lights
  String-lights-and-fairy-lights
  String Lights (Γιρλάντες φωτισμού)

  Οι γιρλάντες αποτελούν συνδυαστικά έναν όμορφο, folklore, αλλά και λειτουργικό φωτισμό, ειδικά σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός για τα τραπέζια. Η μίσθωση αυτού του είδους φωτισμού ποικίλλει ανάλογα με τις αποστάσεις τοποθέτησης, τα διαθέσιμα σημεία εφαρμογής και την πολυπλοκότητα της εγκατάστασης.

 • fairy-light-1
  fairy-lights
  fairy-lights
  Fairy Lights (Διακοσμητικά Λαμπιόνια)

  Ένας εντυπωσιακός τρόπος διακοσμητικού φωτισμού που προσδίδει ρομαντισμό και θερμή ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο που τοποθετείται. Πανέμορφη εφαρμογή την οποία πολλά ζευγάρια επιθυμούν να συμπεριλάβουν στον φωτισμό του γάμου τους . Η μίσθωση των Fairy lights ποικίλλει ανάλογα με τις αποστάσεις τοποθέτησης, τα διαθέσιμα σημεία εφαρμογής  και την πολυπλοκότητα της εγκατάστασης.