Πυροτεχνήματα Ειδικά Εφέ

Πυροτεχνήματα Ειδικά Εφέ

 • soundgroupdjs_wedding_dj_fireworks_lights
  air-show-fireworks
  GOLD_WEDDING_EVENT_4
  Πυροτεχνήματα

  Δημιουργήστε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα και χαρίστε στις πιο όμορφες στιγμές σας ακόμα πιο έντονα συναισθήματα.

  Σιντριβάνια δαπέδου ψυχρής φλόγας μαζί με την κατάλληλη μουσική επιλογή αναδεικνύουν ιδιαίτερα σημεία της δεξίωσης όπως: Tην είσοδο σας στον χώρο, του πρώτου χορού, η την στιγμή της κοπής της τούρτας ανάλογα με την προτίμηση σας.

  Eντυπωσιακό Εναέριο Show πυροτεχνημάτων που μαγνητίζει τα βλέμματα και χρωματίζει τον ουρανό στο αποκορύφωμα της βραδιάς!

 • Dry-Ice-outdoor
  soundgroupdjs_dj_gia_gamo_dry_ice_uplighting
  Ξηρός Πάγος

  Μια ρομαντική πρόταση για τον πρώτο σας χορό. Ένα μοναδικό εφέ απλωμένο σαν λευκό σύννεφο στα πόδια σας σε ολόκληρη την πίστα θα δώσει μια ξεχωριστή αίσθηση στην ιδιαίτερη εκείνη στιγμή που όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα επάνω σας.

  Το εφέ ξηρού πάγου αποτελείται από ατμοποιημένο πάγο που δεν έχει καμία ομοιότητα στη σύνθεση του με το συνηθισμένο εφέ καπνού όπως πολλοί νομίζουν. Δεν είναι καθόλου επιβλαβές για την υγεία αφού αποτελείται από καθαρό νερό και έχει την ιδιότητα να παραμένει στο έδαφος λόγω της ψυχρής θερμοκρασίας του.

 • Co2-wedding
  Καπνός Κάθετης ροής

  Εντυπωσιακό εφέ από καπνό καθετής ροής που προσομοιώνει το Co2

  Εφαρμόζεται όπως τα συνηθισμένα σιντριβάνια πυροτεχνημάτων κατά την είσοδο σας η τον πρώτο χορό. Θετικό χαρακτηριστικό είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνεχόμενες φορές σε αντίθεση με τα σιντριβάνια και έχει τη δυνατότητα να χρωματίσει τον καπνό που εκτοξεύει σε αποχρώσεις που συνδυάζονται με την διακόσμηση και την προσωπικότητα σας.