Οι DJs μας

Οι DJs μας

Βασίλης Λιαμύρας

Βασίλης Λιαμύρας

Ο Βασίλης είναι ο μικρότερος σε ηλικία Dj της SoundGroupDjs που η ωριμότητα του, η συνεχής ενασχόληση και η αγάπη του για την μουσική, τον έχουν αναδείξει σε έναν εξαιρετικό Disc jockey που με το ταλέντο του μπορεί και ξεπερνά ακόμα και έμπειρους επαγγελματίες! Ξεκίνησε παίζοντας σε τοπικά μαγαζιά της περιοχής του και έπειτα στην ηλικία των 17 ίδρυσε μια ομάδα από φίλους που είχαν σκοπό την κάλυψη εκδηλώσεων όπως Home parties, σχολεία κλπ. Μετά τη διάσπαση της ομάδας συνέχισε μόνος του εκπλήσσοντας τους εργοδότες του με τις ικανότητες του και το ευρύ μουσικό του πρόγραμμα. Τα επόμενα χρόνια αποφάσισε να σταματήσει τις εμφανίσεις του από τα Bar και τα Club και να επικεντρωθεί στον χώρο των εκδηλώσεων.

Πλέον με αρκετά μεγάλη εμπειρία έχει την ικανότητα να ανταπεξέρχεται σε πολλά ειδή εκδηλώσεων όπως school parties, Εταιρικά Events και Γάμους με σύγχρονο μουσικό ύφος! 

Συνεργασίες με μαγαζιά όπως: Miranda all day café bar (Ηλιούπολη),  Penarrubia(Παλαιό Φάληρο) , Εscobar (Γλυφαδα),Mono ellinika (Γκαζι) , Jet Lag (Γκαζι) , Μoyen (Αργυρούπολη) , Μare Marina(Παλαιό Φάληρο) , Yabanaki(Βάρκιζα) , Daluz (Χαλκίδα) , Agyra (Θεολόγος) κλπ

Αγαπημένα μουσικά ειδή: House , Rnb , Trap , Rock , Latin