Blog

Yπηρεσιες Dj. Πως κοστολογούνται? Τι πληρώνετε και γιατί?

Yπηρεσιες Dj. Πως κοστολογούνται? Τι πληρώνετε και γιατί?

Πραγματοποιώντας ερευνά αγοράς για την επιλογή υπηρεσιών dj συχνά συναντάτε μεγάλες αποκλίσεις τιμών. Σε αυτό άρθρο θα αναλύσουμε τι πληρώνετε και γιατί το πληρώνετε, Θα καταλάβετε γιατί μπορεί να ακούσετε τιμές  για Dj από 30 € έως 1000 € ισως και ακόμα παραπάνω.

Oι υπηρεσίες Dj συχνά έχουν διαφορετικά κριτήρια κοστολόγησης  που οφείλονται σε πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες. Ας αναλύσουμε παρακάτω μερικούς από αυτούς:

 

Dj σε Café

Είναι από τις πιο χαμηλές κατηγορίες εισοδήματος. Πληρώνεται για συγκεκριμένες ώρες, το νυχτοκάματο μπορεί να ξεκινάει ακόμα και από τα 30 €, χρησιμοποιεί εξοπλισμό του μαγαζιού, δεν απαιτείται από τον dj να χορέυει ο κόσμος, δεν χρειάζεται μεγάλη γνώση σε μίξεις και σε γκάμα μουσικών ειδών.

 

 Dj σε Club

Εδώ τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα! Το νυχτοκάματο είναι λίγο μεγαλύτερο, περίπου 60 - 100 € το όποιο συνήθως συνοδεύεται από ξενύχτι μέχρι το πρωί. Χρειάζεται άριστος χειρισμός στις μίξεις, ταχύτητα στις αλλαγές  και μουσική γκάμα προσαρμοσμένη στο ύφος του κάθε μαγαζιού που συνήθως όμως ακολουθεί τα Hit της εποχής.

 

Διάσημος Dj και μουσικός  παραγωγός.

Σε αυτή την κατηγορία δεν χρειάζεται να πούμε πολλά! Όσο πιο γνωστός είναι ο Dj τόσο πιο ακριβά κοστολογούνται οι υπηρεσίες του!

 

Dj εκδηλώσεων

Αυτή η κατηγορία είναι ξεχωριστή και κοστολογείται διαφορετικά από τις παραπάνω. Σε αυτή την περίπτωση προλαμβάνετε έναν Dj για το παρτυ, τον γάμο, την εταιρική σας εκδήλωση από τον οποίο έχετε προσδοκίες!

1) Επιθυμείτε συγκεκριμένα μουσικά ειδή, ευέλικτα ωράρια, και ικανότητα να ξεσηκώνει τους καλεσμένους σας σε χορό μέχρι τελικής πτώσης!

2) Να διαθέτει η να νοικιάσει εξοπλισμό ήχου, φωτισμού και εφέ για να καλύψει τις επιθυμίες σας!

 

Συμπέρασμα:

Οι Djs εκδηλώσεων η αλλιώς Event Djs , δηλαδή στην κατηγορία που ανήκουμε κι εμείς στη SoundgroupDjs κοστολογούμε τις υπηρεσίες μας  περισσότερο από τις προαναφερόμενες κατηγορίες, (πλην των διάσημων) καθώς οι υπηρεσίες μας είναι ιδιωτικές προς εσάς και προσαρμοσμένες στις επιθυμίες σας . Έκτος από τις υπηρεσίες μας, πληρώνετε την ενοικίαση, την μεταφορά και την εγκατάσταση του εξοπλισμού που έχουμε συμφωνήσει ότι χρειαζόμαστε για την κάλυψη της εκδήλωσης σας!

 

 

Author

George Kikianis