Dj για Βαπτιση

Dj για Βαπτιση, Μουσικές που ξεσηκώνουν μικρούς και Μεγάλους

Πλησιάζει η στγμή για το μικρό σας Αγγελούδι που για μια ολόκληρη ημέρα, απο την κολυμπήθρα μέχρι και τη δεξίωση, θα αποτελεί το επίκεντρο του θαυμασμού φίλων και συγγενών! Οι έμπειροι Djs για Βάπτιση που διαθετουμε, με ίδια σοβαρότητα, συνέπεια, αξιοπιστία και επιτυχία που αντιμετωπιζουν το γάμο σας. αναλαμβάνουν και εδώ με τον ίδιο τρόπο την άρτια οργάνωση του μουσικού προγράμματος!

Μουσικη για Βαπτιση:

Η μουσική που περιλαμβάνει μια Βάπτιση καθώς και η σύνθεση των καλεσμένων, συνδυάζουν συνήθως μια γαμήλια δεξίωση και ένα παιδικό πάρτυ. Το μουσικό υλικό μας στην περίσταση αυτή συμπληρώνεται με πινελιές από αγαπημένα παιδικά τραγούδια χωρίς όμως να αποτελεί εξαίρεση η διασκέδαση των υπόλοιπων καλεσμένων σας. Οι Djs μας είναι παντα έτοιμοι να παίξουν όλες τις αγαπημένες σας μουσικές και χορευτικές επιτυχίες ανάλογα με το ύφος και στύλ που εχετε επιλέξει.

Δραστηριότητες:

Πολύ συχνά σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις την απασχόληση των παιδιών αναλαμβάνει κάποιος παιδαγωγός ή εμψυχωτής, εμείς μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί του ειτέ σε θέματα εξοπλισμού η και στο κομμάτι της μουσικής, καθώς διαθέτουμε στην δισκοθήκη μας θέματα και τραγούδια για όλα τα μουσικοκινητικά παιχνίδια των παιδαγωγών! Επίσης σε περίπτωση που δεν έχετε επιλέξει κάποιον παιδαγωγό,ανιματερ για την εκδήλωση σας, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε μέσω των συνεργατών μας, κλείνοντας για εσάς ένα οικονομικό πακέτο προσφοράς με Dj, ηχητικό εξοπλισμό και ανιματέρ σε μια ολοκληρωμένη προνομιακή Τιμή!

Extra Παροχες:

Για τις Δεξιώσεις που πραγματοποιούνται σε ανοιχτούς χώρους καθώς και σε μεγάλες αίθουσες, έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε Φουσκωτά πάρκα επαγγελματικού τύπου που χρησιμοποιούνται στους περισσότερους παιδότοπους με συνοδεία επόπτη για την διασκέδαση μικρών μας φίλων!

Για διαθεσιμότητα ημερομηνίας και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία τηλεφωνήστε στο 210 8105607 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας
31068
vaptisi 1
vaptisi 4
vaptisi 2

Videos Εκδηλώσεων

Video 0