Όροι Συνεργασίας

1) ΤΡΟΠΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ E.MAIL ΣΤΟ soundgroupdjs@gmail.com ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ, ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΒΑΝ. ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΠΟΚΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΑΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΩΣΗ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.

 

2) ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ Φ.Π.Α.

 

3) Ο ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ

ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ, ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ. ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΚΕΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΧΡΟΝΟΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑ ΩΡΑ. 20€/ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ PARTY ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ. ΚΑΙ 30€/ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΑΜΟΥ.