Blog

Δεχτείτε Συμβουλές από τον Dj για την οργάνωση της δεξίωσης σας

Δεχτείτε Συμβουλές από τον Dj για την οργάνωση της δεξίωσης σας

Όσο καλά και αν έχετε προσπαθήσει να οργανώσετε το γάμο σας πότε ο χρόνος δεν είναι αρκετός. Πάντα προκύπτουν ζητήματα και ανατροπές της τελευταίας στιγμής που σας αναγκάζουν να πάρετε βιαστικές αποφάσεις χωρίς να γνωρίζετε επαρκώς την κατάσταση. Η επικοινωνία με πολλούς διαφορετικούς επαγγελματίες όπως για παράδειγμα ο ιδιοκτήτης του χώρου της εκδήλωσης, το ανθοπωλείο, η εκκλησία, η κομμώτρια για το νυφικό χτένισμα καθώς οι επαγγελματίες της ένδυσης για το γαμπριάτικο κοστούμι και το νυφικό, απαιτούν πολλές ώρες. Πόσο μάλλον οταν οταν δεν υπαρχει wedding planner που εχει αναλαβει τον ρολο αυτο . Για αυτο και οι συμβουλές από έναν έμπειρο dj για μία πετυχημένη γαμήλια δεξίωση είναι πάντα χρήσιμες.

Γιατί να ακούσετε τις συμβουλές από τον Dj

Πιθανως να έχετε αναρρωτηθεί για ποιο λόγο θα πρεπει να ακούσετε συμβουλές από το dj γάμου όσον αφορά τους υπόλοιπους επαγγελματίες. Μία πρώτη σκέψη θα ήταν οτι ο dj ασχολειται μόνο με τη μουσική και ειναι δυσκολο να γνωριζει περισσοτερα για την σωστη οργανωση μιας εκδήλωσης. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Εάν θέλετε να διοργανώσετε μία πετυχημένη γαμήλια δεξίωση τότε θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον πρώτο επαγγελματία που μπαίνει στην εκδήλωση και τον τελευταίο επαγγελματία που βγαίνει από αυτή. Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι άλλος από τον dj γάμου.

Ο DJ μεταφέρει εμπειρία από διοργάνωση γάμων

Ο DJ γάμου είναι ο απο τους πρώτους επαγγελματίες που θα μεταβουν στο χώρο της εκδήλωσης προκειμένου να τοποθετήσει την ηχητική εγκατάσταση και να κάνει τις δοκιμές πολύ πριν αρχίζουν να έρχονται οι καλεσμένοι. Είναι ο επαγγελματίας που καταλαβαίνει με την πρώτη ματιά πόσο οργανωμένα είναι τα επόμενα συνεργεία που υπαρχουν η που θα ερθουν στο χώρο της γαμήλιας δεξίωσης. Μεσα απο την εμπειρια σε κτηματα και αιθουσες ως επαγγελματίας μπορεί με μεγαλο ποσοστο προσσεγισης να κρίνει το ποσό οργανωμένο είναι το catering, όπως επίσης και την ποιότητα της εργασίας της εταιρείας που ανέλαβε το στολισμό του χώρου. Ο DJ μπαίνοντας στο χώρο της γαμήλιας δεξίωσης και ξεκινωντας την μουσική, εκ των πραγμάτων θέλοντας και μη παρατηρεί τους υπόλοιπους επαγγελματίες. Το ίδιο φυσικά ισχύει και με εναν dj για παρτυ.  Από έναν έμπειρο Wedding DJ θα λάβετε τις πιο χρήσιμες συμβουλές ώστε να οργανώσετε με επιτυχία τη δική σας γαμήλια δεξίωση.

Η σημαντικότερη συμβουλή από τον Dj γάμου

Το πιο συχνό σημείο της συζήτησης με τα ζευγάρια που έρχονται σε εμάς για να αναλάβουμε τη μουσική κάλυψη της γαμήλιας δεξίωσης είναι να μάθει ο DJ ποια είναι η μουσική που αρέσει στο ζευγάρι και στους φίλους τους. Σαφώς στη γαμήλια δεξίωση θα παίξει μουσική για όλα τα γούστα. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα παίξει το τραγούδι για τον πατέρα του γαμπρού τον πατέρα της νύφης και τους συγγενείς. Tα συγγενικά πρόσωπα όμως φεύγουν σχετικά νωρίς, αλλά ακομη και αν δεν φύγουν, λόγω ηλικίας αποσύρονται από την πίστα και αφήνουν τόπο στα νιάτα. Είναι κοινό μυστικό ότι σε κάθε γάμο το πολύ κέφι θα το κάνουν οι φίλοι του γαμπρού και της νύφης. Πάνω από όλα όμως αυτό που θέλουμε είναι το ύφος της μουσικής που ενθουσιάζει το ζευγάρι και την παρέα τους. Διότι το σημαντικότερο στο γάμο σας είναι να περάσετε καλά εσεις και οι αγαπημενοι σας φιλοι που περιμενουν να ξεφαντωσουν μαζι σας ενα ξεφρενο παρτυ! Επιδιώκουμε να αποκτήσουμε όλη τη γνώση που χρειαζόμαστε ώστε να ντύσουμε με την κατάλληλη μουσική την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας.

Επομένως η σημαντικότερη συμβουλή για την επιτυχία μιας γαμήλιας δεξίωσης είναι να πείτε στο DJ ποια είναι τα τραγουδια και οι μουσικές επιλογές που αρεσουν σε εσας και στην παρεα σας. Δεν χρειάζεται να παραγγείλετε από πριν, ούτε να καθορίσετε τη σειρά με την οποία αυτό θα παίξουν. Ο dj που θα αναλάβει τη μουσική κάλυψη της γαμήλιας δεξίωσης θα πρέπει να έχει λάβει στα ραντέβου την γνώση της μουσικής που αρέσει στον κόσμο. Με αυτό τον τρόπο θα είναι προετοιμασμένος για πολλές μουσικές διαδρομές ανάλογα με τον ενθουσιασμό που θα φέρει στους παρευρισκόμενους κάθε τραγούδι και κάθε επιλογή.