Πακέτα Party

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

*Σημειώση: Οι παρακάτω τιμές είναι ενδεικτικές, δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Αφορούν εκδηλωσεις εντος Αθήνας και μπορούν να διαφέρουν στο τελικό σύνολο. για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

    Για Live events, Συνέδρια Παραστασεις, ρεβεγιόν Χριστουγέννων, πρωτοχρονιάς και για εκδηλώσεις εκτός Αθήνας οι τιμές διαμορφώνονται κατοπιν επικοινωνίας.
    Μετά το τέλος της προγραμματισμένης χρονικής Διάρκειας κάθε εκδήλωσης Party, μπορει να συνεχιστεί η παροχή υπηρεσιών με αντίστοιχη χρονοχρέωση 20€/ωρα
    Συνιστούμε να επισκέπτεστε την Σελίδα με τους ορους συνεργασιας καθώς και τις συχνες ερωτησεις οπου θα ενημερωθείτε πλήρως για τυχόν απορίες.

 • Παιδικο Παρτυ Basic

  Μουσική κάλυψη με Dj για παιδικό πάρτυ σε σπίτι η σχολείο για ηλικίες απο 8 έως 15 ετών, με ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό αποτελούμενο απο 2 Ηχεία και 1 φωτορυθμικό.

  Διάρκειας 3 ώρες συνολικού μουσικού προγράμματος Απο:

  € 130
 • Παιδικό Πάρτυ 2 σε1

  Μουσική κάλυψη με Dj για παιδικό πάρτυ σε σπίτι για ηλικίες απο 7 έως 11 ετών, με ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό αποτελούμενο απο 2 Ηχεία και 1 φωτορυθμικό.

  Dj-Ανιματερ Ταυτοχρονα απο ενα ατομο, Για μουσικοκινητικα παιχνιδια και χορο και καραόκε

  Διάρκειας 3,5 ώρες συνολικού μουσικού προγράμματος Απο:

  € 160
 • Παιδικο Παρτυ Premium

  Μουσική κάλυψη με Dj για παιδικό πάρτυ σε σπίτι η σχολείο για ηλικίες απο 8 έως 15 ετών, με πλήρης ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό αποτελούμενο απο 2 Ηχεία, 1 φωτορυθμικό laser, 1 Φωτορυθμικό Par led, 1 Ρομποτικο led μηχανή καπνού.

  Διάρκειας 4 ώρες συνολικού μουσικού προγράμματος Απο:

  € 200
 • Πάρτυ Ενηλίκων

  Μουσική κάλυψη για πάρτυ Ενηλίκων, ορισμένης χρονικής διάρκειας σε σπίτι η αίθουσα, με ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό αποτελούμενο απο 2 Ηχεία και 1 φωτορυθμικό.

  Τιμή πακετου Απο:

  € 180
 • Καραόκε Πάρτυ

  Οπτικοακουστική κάλυψη για πάρτυ Ενηλίκων, ορισμένης χρονικής διάρκειας σε σπίτι η αίθουσα, με ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό αποτελούμενο απο 2 Ηχεία 1 Ασύρματo μικροφωνo, 1 φωτορυθμικό, Tv Monitor 42`η Projector για την προβολή των στίχων.

  Τιμή πακέτου Απο:

  € 230
 • Beach Party

  Μουσική κάλυψη με Dj για Πάρτυ, ορισμένης χρονικής διάρκειας, σε παραλία ή σε εξωτερικό χώρο που δεν υπάρχει παροχή ηλεκτρικού ρέυματος και απαιτείται γεννήτρια για την τροφοδοσία του εξοπλισμού.

  Περιλαμβάνει ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό αποτελούμενο απο 2 Ηχεία των 450watt  και 1 φωτορυθμικό Par Led

  Τιμή πακέτου Απο:

  € 250