Παιδικο Παρτυ

Dj για Παιδικο Παρτυ

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ ...18 ΕΤΩΝ

Αποφασίσατε να διοργανώσετε παιδικό ή εφηβικό πάρτυ?

Θέλετε να δείτε τα παιδιά σας και τους φίλους τους να χοροπηδάνε καταϊδρωμένα απο τον χορό? Θέλετε να σας λένε οι φίλοι των παιδιών σας αλλά και οι γονείς για το πόσο καλά πέρασαν στο πάρτυ και πόσο καλός ήταν ο Dj?

Βρίσκεστε στην σωστή σελίδα. Για παιδιά απο 11 εώς 18 ετών η πάντοτε ενημερωμένη δισκοθήκη μας με τις μουσικές επιτυχίες της εποχής που ακούνε τα παιδιά, σε συνδυασμό με την εμπειρία των Dj μας απο τα ατελείωτα παιδικά - σχολικά - εφηβικά πάρτυ που συμμετέχουμε όλα αυτά τα χρόνια, εξασφαλίζουν την απόλυτη επιτυχία!

Μαζί με τον εξοπλισμό μας σας κάνουμε δώρο το φωτορυθμικό για να συμπληρώσει την τέλεια εικόνα και την κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα κάνει το party να μείνει αξέχαστο στους μικρούς μας φίλους.

Αν χρειαστεί θα επισκεφθούμε τον χώρο σας ωστε να βρούμε την σωστή θέση για τον dj τον ήχο και τα φωτορυθμικά. Επίσης μπορειτε να ενημερωθείτε για τις τιμές των πάρτυ εδω. Αν θέλετε περισσότερη διασκέδαση προτείνουμε ΚΑΡΑΟΚΕ πρόγραμμα όπου θα παρακινήσουμε τα παιδιά να πάρουν τον ρόλο του τραγουδιστή μπροστά στο μικρόφωνο και θα τραγουδήσουν επιλεγμένα τραγούδια απο λίστες καραόκε διαβάζοντας τα λόγια πάνω στην μουσική απο Tv, projector ή οθόνη.

Επίσης μπορείτε να εμπλουτίσετε την ατμόσφαιρα του party προσθέτοντας επιπλέον φωτορυθμικά και εφφέ όπως: Mηχανή καπνού, Lasers, led ρομποτικά, μηχανή χιονιού, φυσαλίδων και άλλα φωτορυθμικά που μπορείτε να δείτε εδω

Σε παιδιά ηλικίας 3 ώς 10 ετών για τα οποία έχετε αποφασίσει να προσλάβετε κλόουν εμψυχωτή για την διασκέδασή τους, μπορείτε να το συνδυάσετε με μουσική απο τούς dj`s μας καθώς διαθέτουμε την κατάλληλη δισκοθήκη με παιδικά τραγούδια, αλλά και συγκεκριμένα μουσικά θεματα που χρησιμοποιούν οι εμψυχωτές στα διάφορα κινητικά παιχνίδια των παιδιών. Επίσης αν δεν έχετε βρει κάποιον εμψυχωτη μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε καθώς συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες παιδικών εκδηλώσεων στην ελλάδα.

ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ Μπορούμε να σας παρέχουμε: Ξυλοπόδαρους Φουσκωτά πάρκα Ανιματέρ Μάγους Κουκλοθέατρο Θέατρο σκιών Ζογκλέρ

Για διαθεσιμότητα ημερομηνίας και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία τηλεφωνήστε στο 210 8105607 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας
5
paidiko party 1
paidiko party 3
868426
paidiko party 2
paidiko party 4

VIDEOS ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Video 0
Video 1
Video 2
Video 3