Πακέτο εξοπλισμού PREMIUM

Premium Wedding Event

Προετοιμάζοντας και οργανώνοντας την ημέρα του Γάμου σας επιθυμέιτε όλα να είναι στήν εντέλεια μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, απο την διακόσμηση της εκκλησίας και του χώρου δεξίωσης μέχρι τις μπομπονίερες. Το Wedding party που θα ακουλουθήσει σίγουρα θέλετε και αυτό να ειναι άψογο όπως όλη η οργάνωση του Γάμου την οποία επιμελείσθε αρκετούς μήνες πριν. Ένα επιτυχημένο παρτυ γάμου προϋποθέτει τις άριστες μουσικές επιλογές απο τους έμπειρους wedding djs της εταιρείας μας, αλλά και τον κατάλληλο φωτισμό και εφέ που θα συμπληρώσουν την ατμόσφαιρα και θα απογειώσουν την διάθεση του κόσμου!

Το Premium πακέτο σας προσφέρει ένα προσιτό σε τιμή σύνολο υπηρεσιών και εξοπλισμού που περιλαμβάνει ένα πλήρες Setup Ήχου, Φωτισμού και Εφέ, καλύπτοντας τις περισσότερες απαιτήσεις ενος Wedding party βελτιώνοντας αισθητά την εικόνα της δεξίωσης σε όποιον χώρο και αν έχετε επιλέξει!

Διακόσμηση: Η ηχητική εγκατάσταση του dj σε ενα γάμο αποτελεί ίσως το μόνο ακαλαίσθητο κομμάτι μιας δεξίωσης. Οι καλωδιώσεις που κρέμονται απο το τραπέζι του Dj καθως και τα ηχεία στα μάυρα τρίποδα, ειναι η παραφωνία σε όλη την διακόσμηση. Στο Premium πακετο αυτό το φαινόμενο εξαφανίζεται χρησιμοποιώντας λευκά καλλύματα (Covers) στις βάσεις των ηχειών. Με αυτον τον τρόπο προσδίδουμε την αίσθηση λευκών πυραμίδων τοποθετημένες περιμετρικά στον χωρο, που στην κορυφή τους στηρίζονται τα ηχεία κρύβοντας διακριτικά τις καλωδιώσεις μέσα από το ύφασμα. Τα Covers αυτα φωτίζονται εσωτερικά με συγχρονισμένες χρωματικές εναλλαγές που ταιριάζουν αρμονικά με τα χρώματα που εχετε επιλέξει. Ο Dj βρίσκεται πίσω από ειδικά διαμορφωμένο χώρο που καλυπτει διακριτικά τον εξοπλισμό του και φωτίζεται εσωτερικά με τροπο που συμπληρώνει την συνολική διακόσμηση.

Ηχητικός εξοπλισμός τελευταιας τεχνολογιας, τοποθετημένος στην πιστά αλλά και περιφερειακά ώστε να υπάρχει ομοιόμορφη κατανομή στην ένταση του ήχου. Ηχεία Subwoofer που θα δώσουν όγκο και ποιότητα στον ήχο χωρίς να χρειάζεται να ακούτε παραμορφωμένο ήχο από την  υπερβολική ένταση των ηχείων.

Ο Φωτισμός μας στο premium πακέτο στηρίζεται σε ειδικές βάσεις φωτισμού συμμετρικά τοποθετημένες μεσα στον χώρο και αποτελείται απο Ρομποτικές κεφάλες  και ειδικους φωτισμους Led προγραμματισμενους αποκλειστικα για  εσας που θα δώσουν σχέδιο και χρώμα την ώρα του party ξεσηκώνοντας το κοινό σε ένα ξέφρενο πάρτυ

Ειδικά Εφέ: Πυροτεχνήματα δαπέδου (συντριβάνια) θα κανουν μαζι με την κατάλληλη επιλογή τραγουδιού ακόμα πιο εντυπωσιακή την είσοδο σας στον χώρο της δεξίωσης ή την στιγμη της κοπής της τούρτας, ανάλογα με την προτιμηση σας!

Φυσικά μπορείτε να κάνετε πολλές αλλαγές και παρεμβάσεις ώστε να καταλήξετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που προτιμάτε!

 

Για διαθεσιμότητα ημερομηνίας και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία τηλεφωνήστε στο 210 8105607 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας
gamos 2
gamos 1
gamos 3
premium-side-3
premium-side-2

VIDEOS ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Video 0
Video 1