Πακέτο εξοπλισμού GOLD

Gold Wedding Event

Η Ημέρα του Γάμου σας πλησιάζει και είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας! Το βράδυ της Δεξίωσης θέλετε να είναι όλα τέλεια χωρίς περικοπές και περιορισμούς! Το Gold Wedding Package περιλαμβάνει ότι χρειάζεται ένας γάμος για να μετατραπεί σε ένα φαντασμαγορικό γεγονός καθώς αποτελείται από ένα σύνολο υπηρεσιών και εξοπλισμού, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που θα μείνει αξέχαστο σε εσάς και στους καλεσμένους σας.

Οι Dj`s μας με το εξαιρετικό ταλέντο που τους διακρίνει θα παίξουν όλες τις αγαπημένες σας μουσικές και χορευτικές επιτυχίες ανάλογα με το ύφος και στύλ που θα επιλέξτε. Η ικανότητα μας να ψυχολογουμε τα συναισθήματα που χρειάζεται η κάθε στιγμή του Wedding Party, θα απογειώνει διαρκώς την διάθεση του κόσμου μέσα απο τις μουσικές μας γνώσεις και επιλογές!

Διακόσμηση: Η ηχητική εγκατάσταση του dj σε ενα γάμο αποτελεί ίσως το μόνο ακαλαίσθητο κομμάτι μιας δεξίωσης. Οι καλωδιώσεις που κρέμονται απο το τραπέζι του Dj καθως και τα ηχεία στα μάυρα τρίποδα, ειναι η παραφωνία σε όλη την διακόσμηση. Στο Gold πακετο αυτό το φαινόμενο εξαφανίζεται χρησιμοποιώντας λευκά καλλύματα (Covers) στις βάσεις των ηχειών. Με αυτον τον τρόπο προσδίδουμε την αίσθηση λευκών πυραμίδων τοποθετημένες περιμετρικά στον χωρο, που στην κορυφή τους στηρίζονται τα ηχεία κρύβοντας διακριτικά τις καλωδιώσεις μέσα από το ύφασμα. Τα Covers αυτα φωτίζονται εσωτερικά με συγχρονισμένες χρωματικές εναλλαγές που ταιριάζουν αρμονικά με τα χρώματα που εχετε επιλέξει. Ο Dj βρίσκεται πίσω από ειδικά διαμορφωμένο χώρο που καλυπτει διακριτικά τον εξοπλισμό του και φωτίζεται εσωτερικά με τροπο που συμπληρώνει την συνολική διακόσμηση.

Ηχητικός εξοπλισμός τελευταιας τεχνολογιας, τοποθετημένος στην πιστά αλλά και περιφερειακά ώστε να υπάρχει ομοιόμορφη κατανομή στην ένταση του ήχου. Ηχεία Subwoofer που θα δώσουν όγκο και ποιότητα στον ήχο χωρίς να χρειάζεται να ακούτε παραμορφωμένο ήχο από την υπερβολική ένταση των ηχείων.

Φωτισμός: Για την στήριξη του φωτισμού χρησιμοποιούμε ειδικές βάσεις και Τράσες αλουμινίου ντυμένες με υφασμάτινα covers, φωτιζόμενες εσωτερικά που κρύβουν διακριτικά τις καλωδιώσεις και διατηρούν την εικονα της διακοσμησης. follow Spot θα σας συνοδεύουν με φως κατά την είσοδο σας στον χώρο της δεξίωσης αλλά και στον πρώτο Χορό ακολουθόντας σας με ενα φωτεινο κυκλο. Ρομποτικές κεφαλές και ειδικοί φωτισμοί προγραμματίσμενοι αποκλειστικά για εσας θα δημιουργήσουν στην πίστα την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ξέφρενο χορό σε ενα μοναδικό πάρτυ

Ειδικά Εφέ : Για τον πρώτο χορο ενα εφέ ξηρού πάγου θα απλωσει ενα λευκό σύννεφο στα πόδια σας, γεμιζοντας το μεγαλυτερο μερος της πιστας, δίνοντας ξεχωριστή αίσθηση στην ιδιαίτερη εκείνη στιγμή που όλα τα φώτα θα ειναι στραμμένα επάνω σας. Laser effect θα προβάλει τα ονόματα σας στην πίστα και θα συνδυαστεί μοναδικά με τον καπνό που θα ειναι διασκορπισμένος γύρω σας!

Πυροτεχνήματα: Πυροτεχνήματα δαπέδου (4 συντριβάνια) υψους 3m θα κανουν μαζι με την κατάλληλη επιλογή τραγουδιού ακόμα πιο εντυπωσιακή την είσοδο σας στον χώρο της δεξίωσης ή την στιγμη της κοπής της τούρτας, ανάλογα με την προτιμηση σας!. Κυβος με 42 εναέριες βολές πυροτεχνημάτων για την τελική αποκορύφωση!

Εικόνα: Projector και οθονη προβολής για την προβολη Slideshow των αγαπημενων σας στιγμών που θα επιμεληθούμε οι ιδιοι με μοντάζ και μουσική

Φυσικά μπορείτε να κάνετε πολλές αλλαγές και παρεμβάσεις ώστε να καταλήξετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που προτιμάτε!

Για διαθεσιμότητα ημερομηνίας και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία τηλεφωνήστε στο 210 8105607 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας
gamos 6
8
Gamos-asteras-eksw-1
kefalida-gold-1
gamos 5
wedding gold side 2
gamos 4

VIDEOS ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Video 0